Whatsapp Destek

Başkan Bozkurt'tan Kadir Gecesi Mesajı

17/04/2023 Pazartesi

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi ile ilgili bir mesaj yayınlayarak tüm islam aleminin Kadir Gecesini kutladı.

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, yayımladığı bir mesajla tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutladı.  Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınlayan Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt; ‘’ Kadir Gecesi’nin tüm hemşerilerime ve İslam âlemine huzur, barış getirmesini diliyorum, başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan Ayı’nın son günlerini idrak etmekteyiz. Aynı zamanda Kur’an-ı Kerim’de Bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Bu hayırlı gecenin, ülkemiz başta olmak üzere tüm insanlığa sevgi ve barış getirmesini temenni eder,  başta Şuhut’lu hemşehrilerim olmak üzere tüm Müslüman âleminin Kadir Gecesini kutlarım. “

Başkan Bozkurt'tan Kadir Gecesi Mesajı