BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

04/11/2025 Salı
Şuhut Belediye Meclisi Belediye Başkanımız Muhittin Özaşkın başkanlığında toplandı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Belediye başkanımız Muhittin Özaşkın, başkan yardımcımız Yalçın Özgür ve meclis üyeleri katılım sağladı. Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanımız Muhittin Özaşkın meclis üyelerine devam eden çalışmalar ve gündemde olan projeler hakkında bilgi verdi. Özaşkın, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından açıklanan “Yüzyılın Konut Projesi” kapsamında Şuhut ilçemize ayrılan 150 Adet Sosyal Konut hakkında ve inşaatı devam eden 22 dükkan 22 konut projesi ile ilçemizde yapılan diğer çalışmalar konusunda bilgiler verdi. Projelerin tamamlanmasıyla ilçemize olan katkılarına değinen Başkanımız Özaşkın meclis üyelerinin gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı.
ŞUHUT’U YAŞANABİLİR BİR İLÇE HALİNE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Meclis toplantılarının önemine değinen Belediye başkanımız Muhittin Özaşkın açıklamasına şöyle devam etti: Kasım ayı meclis toplantımız, ilçemizin geleceğine yön verecek önemli kararların alınacağı bir oturumdur. Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar, Şuhut’un gelişiminde ve hizmetlerin planlı bir şekilde yürütülmesinde büyük bir rol oynamaktadır. Bizim önceliğimiz, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına en doğru şekilde cevap verebilmek ve Şuhut’u her geçen gün daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmektir. Belediyecilik bir ekip işidir. Meclis üyelerimizle birlikte ortak akılla hareket ederek, hizmetlerimizi adaletli, şeffaf ve verimli bir şekilde yürütmeye gayret ediyoruz. Amacımız tüm hemşehrilerimizin faydasına olacak çalışmaları hayata geçirmektir. Şuhut’un her mahallesine eşit hizmet götürmek bizim temel ilkemizdir. Bu meclis çatısı altında alınan her karar, Şuhut’un yararına olacaktır. Hep birlikte ilçemizi daha modern, daha temiz, daha güzel bir yer haline getirmek için çalışıyoruz. Kasım ayı toplantımızın ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum dedi.
GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantı yoklamanın alınması ve gündem maddelerinin okunmasıyla devam etti. Gündemde yer alan konular sırasıyla ele alınarak meclis üyelerinin görüşlerine sunuldu. Toplantıda 2026 Mali Yılı vergi, harç ve ücret tarifelerinde değişiklik konuları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Toplantı, gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından dilek ve temenniler bölümünün geçilmesiyle sona erdi.
Fotoğraflar
DİĞER HABERLER
- BAŞKAN ÖZAŞKIN’DAN İLLER BANKASI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET
- ŞUHUT BELEDİYESİ PERSONEL İFTARINDA BİRLİK VE HİZMET VURGUSU
- ŞUHUT’TA İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜNÜN 105. YILI ANILDI
- BADEMLİK CAMİİ BAHÇESİNDE BAKIM VE DÜZENLEME ÇALIŞMASI
- ŞUHUT’TA MAHALLE ARALARINA MODERN DOKUNUŞ
- ŞUHUT’TA DÜNYA YETİMLER GÜNÜ DOLAYISIYLA ANLAMLI İFTAR PROGRAMI
- SEYDİ SULTAN TÜRBESİ’NDE BAKIM ÇALIŞMASI YAPILDI
- ŞUHUT’TA AĞAÇ BUDAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- ŞUHUT ULU CAMİİ’NİN TUVALETLERİNE ZARAR VERİLDİ
- NAZIM ÖZER PARKI ÇEVRESİ YENİLENİYOR
- BELEDİYE MECLİSİ MART AYI OLAĞAN TOPLANTISI YAPILDI
- BAŞKAN ÖZAŞKIN’IN SAVCI YAZICI İÇİN TAZİYE MESAJI
- 1-7 MART YEŞİLAY HAFTASI KAPSAMINDA FARKINDALIK ÇALIŞMASI
- BAŞKAN ÖZAŞKIN’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
- ŞUHUT’TA ÇEVRE HİZMETLERİ TEK ÇATI ALTINDA TOPLANIYOR
- BAŞKAN ÖZAŞKIN, VALİ YİĞİTBAŞI İÇİN DÜZENLENEN VEDA PROGRAMINA KATILDI
- BAŞKAN ÖZAŞKIN İFTAR ÇADIRINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- BELEDİYEMİZDE RAMAZAN AYI COŞKUSU YAŞANDI
- ŞUHUT’TA “BÜYÜK AİLE SOFRASI”NDA ANLAMLI BULUŞMA
- BAŞKAN ÖZAŞKIN’DAN VALİ YİĞİTBAŞI’NA TEŞEKKÜR, VALİ AKTAŞ’A BAŞARI MESAJI
Hızlı Erişim










