Whatsapp Destek
0272 718 20 01

BELEDİYE ŞELALE DÜĞÜN SALONU YENİ SEZONA HAZIR

BELEDİYE ŞELALE DÜĞÜN SALONU YENİ SEZONA HAZIR
08/05/2026 Cuma

Şelale Düğün Salonu Şuhut Belediyesi ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen teknik bakım çalışmaları ve yenilenen sahnesiyle yeni sezona hazır hale getirildi.

Şuhut Belediyesi ekiplerimiz vatandaşların en özel günlerini daha konforlu bir ortamda gerçekleştirebilmeleri amacıyla Şelale Düğün Salonu’nun tüm alanlarında detaylı bir çalışma yürüttü. Belediyemiz tarafından Prof. Dr. Veysel Eroğlu İş Merkezi’nin üst katında işletilen salon, yeni düğün sezonu öncesinde gerçekleştirilen teknik çalışmaların ardından yeniden vatandaşların hizmetine sunuldu. Çalışmalar kapsamında salonun havalandırma sistemine ek olarak yeni pencereler açılırken, diğer teknik donanımlar da kontrol edilerek gerekli bakımları yapıldı. Ayrıca eski sahne tamamen kaldırılarak yerine modern mimarisi ve işlevsel yapısıyla dikkat çeken yeni bir sahne inşa edildi. Gelin ve damat masası için sahne üzerinde özel bir alan oluşturulurken mekanın görsel estetiğini güçlendirmek amacıyla dekoratif tül uygulamaları yapıldı. Sahne arkası ve salonun diğer duvarları da estetik dokunuşlarla yenilenerek mekana daha şık ve göz alıcı bir görünüm kazandırıldı.

ÖZEL GÜNLERİN TERCİHİ OLACAK
Tam kapasiteyle hizmet verdiğinde yaklaşık bin kişiye kadar misafiri ağırlayabilen Şelale Düğün Salonu; düğün, nişan, kına gecesi ve çeşitli özel organizasyonlar için vatandaşlara hizmet veriyor. Geniş kapasitesi ve merkezi konumuyla dikkat çeken salon, özellikle yaz sezonunda yoğun talep görüyor. Yapılan bakım çalışmalarıyla birlikte salonun fiziki koşulları daha kullanışlı hale getirilirken vatandaşların daha rahat bir ortamda vakit geçirmesi hedeflendi. Şelale Düğün Salonu’nun yeni sezonda da birçok mutlu ana ev sahipliği yapması bekleniyor. Şuhut Belediye Başkanımız Muhittin Özaşkın gerçekleştirilen yenileme çalışmalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Vatandaşlarımızın sosyal yaşamına katkı sağlayacak her hizmeti önemsiyoruz. Şelale Düğün Salonu’nu modern görünümü ve yenilenen yapısıyla yeni sezona en iyi şekilde hazırladık. Hemşehrilerimizin en özel anlarına ev sahipliği yapan salonumuzun daha kullanışlı ve estetik bir hale gelmesi için yoğun bir çalışma gerçekleştiren ekiplerimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Fotoğraflar
BELEDİYE ŞELALE DÜĞÜN SALONU YENİ SEZONA HAZIR
BELEDİYE ŞELALE DÜĞÜN SALONU YENİ SEZONA HAZIR
BELEDİYE ŞELALE DÜĞÜN SALONU YENİ SEZONA HAZIR
BELEDİYE ŞELALE DÜĞÜN SALONU YENİ SEZONA HAZIR