09/07/2026 Perşembe
Şuhut Belediyemiz tarafından çocukların ve gençlerin spora yönlendirilmesi amacıyla düzenlenen Filenin Sultanları Voleybol Okulu 13 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Sporcular doğum yıllarına göre belirlenen saatlerde antrenmanlara katılacak.
Şuhut Belediyemiz çocukların ve gençlerin spora teşvik edilmesi amacıyla düzenlediği Filenin Sultanları Voleybol Okulu ile yaz dönemine hareket katıyor. Belediye Başkanımız Muhittin Özaşkın'ın katkılarıyla gerçekleştirilecek voleybol kursları 13 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Kurslar, Şuhut Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda deneyimli antrenör Tevfik Ölmez tarafından verilecek. Sporcuların daha verimli eğitim alabilmeleri amacıyla antrenman programı doğum yıllarına göre planlandı. Bu kapsamda sporcuların kendileri için belirlenen gün ve saatlerde spor salonunda hazır bulunmaları önem taşıyor. Belediyemiz düzenlediği sportif faaliyetlerle çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra disiplin, takım çalışması, özgüven ve sosyal becerilerini de geliştirmeyi hedefliyor. Yaz boyunca devam edecek eğitimlerde temel voleybol teknikleri, koordinasyon çalışmaları ve yaş gruplarına uygun antrenman programları uygulanacak.
BAŞKAN ÖZAŞKIN: “SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Şuhut Belediye Başkanımız Muhittin Özaşkın, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede gençlerin sporla iç içe yetişmesini önemsediklerini belirtti. Özaşkın, "Belediye olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin güvenli, sağlıklı ve modern ortamlarda spor yapabilmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sporun yalnızca fiziksel gelişime değil aynı zamanda disiplin, özgüven, takım ruhu ve sosyal gelişime de önemli katkılar sağladığına inanıyoruz. Bu anlayışla spor tesislerimizi geliştirmeye, çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim almasına katkı sunmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin spora yönelmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durarak sağlıklı bireyler olarak yetişmesi en büyük hedeflerimizden biridir. Sporun her branşında başarılı sporcular yetişmesi için belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeyi sürdüreceğiz. Bu vesileyle kurslara katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyor, antrenörümüze ve ailelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni eğitim döneminin tüm sporcularımız için sağlıklı, verimli ve başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. Antrenör Tevfik Ölmez’de voleybol okuluna kayıt yaptıran tüm sporcuların paylaşılan antrenman programını dikkatle incelemelerini ve doğum yıllarına göre belirlenen saatlerde salonda hazır bulunmalarını istedi.
Fotoğraflar